Banana-wie?

Jazeker, Bananaquarium. Een frisse startup op het gebied van alles wat met aquaria te maken heeft. Wij vertellen graag wie we zijn, en waarom we bestaan! Er zit namelijk meer achter dan slechts een paar mooie producten! Lees snel verder en laat uzelf informeren.

A brief history

Op een regenachtige dag in mid-juli, gebeurde het voor de zoveelste keer: weer was er een favoriete vis uit het aquarium gesprongen, met een dodelijke afloop. Het was inmiddels de zoveelste die uit ons open aquarium gesprongen was. Nu waren er tal van betaalbare oplossingen verkrijgbaar in de winkels om dit te voorkomen: voor ongeveer €80 kon ik een DIY afdekscherm kopen voor bovenop het aquarium. Dit maakte dat het aquarium afgedekt moest gaan worden met een soort deksel: een toevoeging die het hele idee van een open aquarium teniet doet. Naar eigen smaak was dit een nog minder mooie oplossing dan een ordinaire deksel op het aquarium. Op dit moment werd duidelijk dat de uitstraling van een aquarium over het algemeen een stuk moderner geworden is, alleen de oplossingen voor de nieuwe uitdagingen die daar bij zijn komen kijken...? Met dit in mijn achterhoofd ben ik achter de tekentafel gaan zitten om hier de perfecte oplossing voor te bedenken. 

Nu dit eerste product positief ontvangen wordt, is het de bedoeling dit voor tal van onopgeloste problemen te doen, en zo de aquaristen ten dienste te zijn. Het is de bedoeling de beste, meest veilige omgeving te creeren voor al het leven in onze aquaria.

BANANAQUARIUM

Uitstraling is net zo belangrijk als de functionaliteit van een product. In veel gevallen zelfs belangrijker. Wij creeeren de perfecte combinatie tussen design en functionaliteit. Bananaquarium is een jong bedrijf, geleid door een jonge ondernemer met een out-of-de-box manier van denken.

De voorkomende problemen in de aquarium hobby, zijn onze uitdagingen. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen! Heeft u zelf een uitdaging waar u echt niet uit komt? Wellicht kunnen wij u helpen. Wij zijn goed bereikbaar voor onze klanten en collega's!

Bananaquarium

Share the story, share the succes!

BANANAQUARIUM © 2016-2020 All rights reserved.

Ulenberg design logo_social.png