MARINE AQUARIUM SOLUTIONS

Bananaquarium ontwikkelt producten die toepasbaar zijn in de zeewater aquaria van tegenwoordig. Onze producten zijn absolute must-haves: Ze zijn gemaakt met pure passie en de beste intenties voor u en uw vissen!

Bij Bananaquarium draait alles om u als aquarist en het welzijn van uw vissen. Wij streven ernaar om enkel het beste op gebied van design en functionaliteit af te leveren, waar u van kunt genieten, en uw vissen zich prettig bij voelen.

ZOETWATER AQUARIUM SOLUTIONS

Bananaquarium ontwikkelt producten die ook toepasbaar zijn in de zoet water aquaria van tegenwoordig. Onze producten zijn absolute must-haves: Ze zijn gemaakt met pure passie en de beste intenties voor u en uw vissen!

Bij Bananaquarium draait alles om u als aquarist en het welzijn van uw vissen. Wij streven ernaar om enkel het beste op gebied van design en functionaliteit af te leveren, waardoor u meer kunt genieten van uw aquarium.

WE CARE FOR YOUR FISH

BECAUSE YOU DO

PRODUCTEN

Bananaquarium heeft een aantal producten ontwikkeld voor een breed spectrum aan uitdagingen. Hierbij bent u onze focus geweest: Wat wilt u, en wat heeft u nodig? Bent u benieuwd wat er binnenkort verkrijgbaar is van Bananaquarium, of wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk hiervoor op onze productpagina!

Onze focus heeft sterk gelegen op de ontwikkeling van de perfecte oplossing voor springende vissen. Kijk hier naar de Fishguard: Het is een geweldig product!

OVER ONS

Wie is Bananaquarium, hoe zijn we begonnen, en vooral ook waarom zijn we begonnen met Bananaquarium. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van echt innovatieve producten, wat blijkt uit ons eerste product: een afdeksysteem voor aquaria, die op bijna alle soorten en maten toepasbaar is! Klik voor een persoonlijke verhaal, een stukje geschiedenis en een korte kennismaking met Bananaquarium op de knop hieronder!

 

BANANACO-OP

Bij Bananaquarium geloven wij in samenwerken en samen ondernemen. Hierom is Bananaquarium erg toegankelijk voor nieuwe ideeen, of wellicht bijzondere ideeen welke niet bij uw eigen merk passen, of waar u onvoldoende kennis voor in huis heeft om te volgende stap mee te zetten. Heeft u een idee en wilt u hier graag wat mee doen, of een samenwerking voorstellen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

 

BANANAQUARIUM © 2016-2020 All rights reserved.

Ulenberg design logo_social.png